Bellevue Arkitekt Vibeke Schonborg
Vibekke Schønborg, Partner/Sivilarkitekt MNAL, LOF arkitekter

Arkitektens tanker

Den bærende ideen for prosjektet har vært å utforme byggene slik at mange av leilighetene får utsikt til, og kontakt med elva. Romslige balkonger og markterrasser utvider leilighetene og gir gode skjermede private uterom.

Felles uterom med beplantning og belegning mellom byggene gir hyggelige møteplasser og attraktive oppholdsarealer for beboerne. Valgte fasadematerialer er av høy kvalitet med lys tegl og innslag av mørkere kontrastmaterialer. Store vindusflater gir lys og luft til leilighetene.

Innvendig har vi laget effektive planløsninger som skaper gode rom og boforhold. Vi har valgt én-stavs eikegulv som standard, og sammen med lyse vegger og tak, moderne kjøkken- og baderomsinnredning blir dette lyse hyggelige leiligheter med en enestående beliggenhet og utsikt mot Glomma.

Valg som passer deg

Vi har satt sammen et variert tilbud av leiligheter slik at vi forhåpentligvis møter de individuelle behov til den enkelte kjøper.

Det å tilby kjøpere valgfrihet i forhold til identitet, stil og personlig smak er utfordrene, men vi har skapt en god plattform som er basert på byggenes formspråk og beliggenhet og som interiørtuttrykket kan bygget videre på. Fellesarealene skal også reflektere arkitekturen og fremstå representativt for beboerne. Snakk med megler om dine muligheter.

Bellevue Interior 3
Bellevue Brygge eksterior3 1

Uteområde til glede for alle

Kystien vil bli din enkleste vei for å komme til byen. Vi oppgraderer og utbedrer slik at stien oppleves helhetlig ned til Cicignon og elvemetroen.

Mellom byggene glir områdene i små grønne repoer ned mot elven og ivaretar utsikten til elva på best mulig måte. Det flotte grøntområdet blir parkmessig utformet med variable busker og trær. Her setter vi også opp koselige benker for de små sosiale sammenkomstene.