Bellevue - HistorieOversiktsbilde over Bellevue Brygge

I første rekke

Bellevue Brygge er et nytt boligområde bestående av 116 leiligheter i første rekke til Glomma. Her er livet trygt og rolig, samtidig som du bare er et kvarters gange fra det yrende livet i sentrum. Du våkner til synet av Norges største elv, som forteller sine egne historier om alt den har sett på sin ferd.

Livet her foregår tett på vannet, og gir deg følelsen av å få det beste av to verdener. Flotte naturopplevelser venter på deg rett utenfor døren, samtidig som du har kort vei til alle ingredienser i det gode liv. Offentlig kommunikasjon ligger et steinkast unna, og spaserer du langs Glommastien kommer du til livlige Fredrikstad sentrum og fergen til Gamlebyen på et kvarter.

Leilighetene er av varierende størrelse, fra lune 2–roms, til praktiske 3–roms og romslige 4–roms-løsninger. Felles for dem alle er at de er tilrettlagt for kresne beboere som ønsker seg kvalitet. Det er topp moderne leiligheter med smarte løsninger og effektive kvadratmeter.

Villa Bellevue

Området Bellevue er en forlengelse av villastrøket Cicignon. Navnet Bellevue stammer fra den herskapelige herregården til Anders F. Kiær som eide byens største sagbruk.

I dette området bodde mange av byens mest betydningsfulle kjøpmenn og i dag er det fortsatt et veletablert strøk. Det er her Bellevue Brygge boligprosjekt bygges – langsetter elven og kystien. Området rundt Bellevue Brygge oppgraderes og kyststien skal revitaliseres slik at den blir sammenhengene forbi prosjektet og hekter seg på bryggen som går ned til fergeleiet.

Bellevue - Tidslinje